21 feb 2014

Espais clau dins el Campus: calendari i materials

El proper dia 26 de febrer iniciarem una nova etapa com a estudiants. Noves assignatures amb nous consultors i nous companys, organització d'estudi per fer rendibles les hores de dedicació que tinguem a cada assignatura, ...

És important tenir clares les dates: termini de presentació de PACs, terminis de sol·licitud de tràmits diversos, recursos i materials.

El Campus ens permet tenir-ho tot a ma i accessible. Les dates més generals (tràmits, dates proves finals, etc.) les trobarem a Secretaria/Calendari (una pestanya que trobarem a la part superior dreta de la pantalla). Però les més concretes de cada assignatura les trobarem dins la mateixa aula a l'espai Planificació (Activitats i calendari semestral) on trobarem, entre d'altres, les dates de lliurament de PACs.

Cada assignatura té un Pla Docent que cal llegir i tenir present a l'inici per conèixer una mica més què i com treballarem evitant sorpreses de darrera hora. 

A l'espai Recursos (Materials i fonts) trobarem els enllaços per accedir als mòduls d'aprenentatge i enllaços i bibliografia recomenada que el consultor pugui donar per completar informació. 

26 de febrer: començament de semestre

Mentre esperem que arribi el dia 26...
Fem el tafaner i familiaritzem-nos amb tots aquests espais!

No hay comentarios:

Publicar un comentario