23 ene 2014

Propostes de participació

A punt de tancar un nou semestre us recordem que teniu diferents mitjans on anar a cercar informació cares a la matriculació de noves d'assignatures i on també podeu deixar les vostres valoracions del que ja heu estudiat.

Si ens centrem en aquest bloc, amb l'etiqueta Propostes de participació trobareu un formulari de recollida de valoracions dins l'entrada Fes sentir la teva veu

Dins el Campus de la UOC, a l'espai Comunitat/Acadèmics  hi ha el fòrum de Comunicació coordinat per Fátima Suárez, on hi trobareu el desglossament de totes les assignatures amb les valoracions ja fetes de semestres anteriors i en la que se us anima a que hi participeu amb la vostra experiència en aquest mateix semestre.

Tenim també una proposta directa de la UOC que ens dóna la possibilitat de participar en la millora de la Universitat per mitjà de l'enquesta d'avaluació que rebem a la nostra bústia personal. Té la intenció de recollir la nostra opinió pel que fa als recursos d'aprenentatge, l'acció docent i l'avaluació de les assignatures

Us animem a que hi participeu, ja que la nostra experiència permet millorar, canviar, afegir, ... i és el pont directe per arribar a l'ànima de la UOC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario