28 ene 2014

Final de semestre - Què cal tenir en compte

La UOC, a través de l'espai Notícies/Actualitat Acadèmica, ens informa del més important per tancar el primer semestre del Curs 2013/2014 i iniciar bé el segon. 

Encara tenim uns dies per anar pensant en les possibilitats de matrícula del proper semestre. Penseu en llegir les indicacions que hi ha sobre cada assignatura a l'espai Pla d'estudis. Tot és important, però hi ha assignatures que fan especial esment als coneixements previs que calen per cursar-les. Posem un exemple: per cursar Periodisme digital es recomana haver cursat Redacció Periodística i Teoria i pràctica del muntatge audiovisual.

Recordeu que el tutor és qui millor us pot ajudar en cas de dubtes. 

Detall del que és important:
"Fins al dia 4 de febrer podeu demanar a la Secretaria rebre les notes al mòbil, les quals s’aniran publicant fins al dia 7. Un cop publicades les qualificacions al vostre expedient, i en cas que ho considereu oportú, entre els dies 6 i 9 de febrer ja podreu sol·licitar una revisió de les notes (Secretaria/Avaluació/Revisió de les PAF).
Matrícula del segon semestre : D’altra banda, us informem que des del dia 6 fins al 19 de febrer podreu formalitzar  la matrícula del segon semestre d’aquest curs (Secretaria/Matriculació/Formalització de la matrícula). (...)

Tancament d’aules: Pel que fa a les aules de les assignatures de què us vau matricular aquest semestre passat, estaran actives fins al dilluns dia 24 de febrer; el dimarts dia 25 es desactivaran. Us recomanem que guardeu els missatges o proves d’avaluació contínua que estigueu interessats a conservar; després del dia 25 només tindreu accés als recursos d’aprenentatge des d’Els meus materials. Si voleu conservar la versió de materials que heu cursat, doncs, us l’heu de guardar durant el semestre en curs, perquè el semestre següent pot canviar. Tingueu en compte, també, que el programari web i els llibres electrònics només estan disponibles durant el semestre que esteu matriculats.

Començament de semestre : El començament del segon semestre del curs 2013-2014 serà el dia 26 de febrer. (...)".

No hay comentarios:

Publicar un comentario